uur
IJssellandrally verplaatst naar 2019

IJssellandrally verplaatst naar 2019

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

IJSSELLANDRALLY VERPLAATST NAAR DE LENTE VAN 2019!

Goede doelenrally kiest nieuw seizoen

De 15e editie van de IJssellandrally heeft een nieuwe datum gekregen: vrijdag 29 maart 2019. De organisatie heeft hiertoe besloten vanwege een explosief aantal evenementen en activiteiten in de periode waarop de rally traditiegetrouw wordt georganiseerd. Oorspronkelijk zou de jubileum-editie op 7 en 8 september aanstaande plaatsvinden.

Han Brouwers, initiatiefnemer van de IJssellandrally legt uit: “Juist omdat het een jubileum-editie is, willen we onze deelnemers extra feestelijkheden bieden. Met echte prijzen, mogelijkheden en festiviteiten. Daartoe hebben we ook een 8-tal rally-partners aan ons weten te binden om voor hun goede doelen te rijden. Om ervoor te zorgen dat we onze deelnemers ook daadwerkelijk kunnen bieden wat zij verwachten én verdienen, hebben we besloten de 15e editie van de IJssellandrally te verschuiven en te kiezen voor een nieuwe periode in het jaar waarop onze trouwe deelnemers en ook tal van rally-cracks en zakelijke relaties dit evenement beter kunnen inpassen in hun agenda’s."

Seizoensstart én Tulpenrallye-training

De IJssellandrally laat daarmee september lós en kiest voor het begin van de lente als nieuw, vast moment. Han Brouwers vult aan: “Daarbij is het voorjaar hét perfecte moment om het rallyseizoen van 2019 af te trappen. Hoe leuk is het om het nieuwe seizoen te beginnen met deelname aan de jubileum-editie van de IJssellandrally? De uitzetter van onze Expert- en Sportklasse is Jan Berkhof, bekend als uitzetter van de Tulpenrallye. Dus onze equipes kunnen onze IJssellandrally in de agenda’s zetten als een repetitie voor De Tulp!”.

Een feestelijke editie

Speciaal ter ere van de jubileum-editie pakt de organisatie dus flink uit. Uiteraard zijn er de uitdagende routes van Hansje van den Broek (Vintage- en Toerklasse) en Jan Berkhof (Expert- en Sportklasse) langs de mooiste plekjes van het Vechtdal. Dit jaar kunnen deelnemers nog langer genieten! Zij kunnen namelijk kiezen uit de traditionele 1-dags editie op vrijdag 29 maart, maar speciaal ter ere van het jubileum kunnen liefhebbers en cracks ook al op donderdag 28 maart beginnen met een tweetal etappe’s op de donderdagmiddag en -avond en er op die manier een 2-daags evenement van maken. Het prachtige Hotel Mooirivier in Dalfsen is de start- en finishlocatie. Daarnaast kunnen deelnemers rekenen op mooie prijzen en een bruisend eindfeest.

Goede doelen én prijzen

De IJssellandrally is een goededoelenrally. Dit jaar wordt geld ingezameld voor niet één, maar voor acht goede doelen! Namelijk de goede doelen van rallypartners: Tulpenrallye, Jeroen Bosch Rally, Jan Lammers ZZF Rally, Gijs van Lennep Legend, 8terhoek Classic, Ronald McDonald Rally, Alzheimerrally en Stichting sMiles.

Deelnemers stappen gezamenlijk achter het stuur en rijden voor de goede doelen van 8 rallypartners. En de winnende equipe van élke klasse wint een gratis startplek in één van voornoemde rally’s. “Dat zijn soms dure rally’s, waar je zomaar niet op de startlijst komt. Dus volop reden om je snel in te schrijven”, lacht Han Brouwers. "Bovendien telt onze rally ook mee voor het Nederlands Kampioenschap. Dus ook volop gezonde strijd, deze editie!”.

Samenvattend:

• Vrijdag 29 maart 2019: 

IJssellandrally voor Expert, Sport, Vintage en Toerklasse.
€ 600.- inclusief eten, drinken en eindfeest

• Donderdag 28 én vrijdag 29 maart 2019:
IJssellandrally XL voor Expert, Sport en Vintageklasse.
€ 1500.- inclusief eten, drinken, overnachting en eindfeest

• Win een gratis en gegarandeerde startplek
in de Tulpenrallye, Jeroen Bosch Rally, Jan Lammers ZZF Rally, Gijs van Lennep Legend,
8terhoek Classic, Ronald McDonald Rally, Alzheimerrally of de Rit om de Hertzberger Trofee

• Deelname is inclusief hapjes, drankjes, lunches, versnaperingen, diner etc.

• Deelname is inclusief KNAF rallypas/verzekering
de IJssellandrally telt mee voor het Nederlands Kampioenschap

• Keuze uit vier klassen, uitgezet door:
Jan Berkhof (Expert/Sport) en Hansje van den Broek (Toer/Vintage)
Deelnemers die zich al hebben ingeschreven zijn voorafgaand aan deze berichtgeving geïnformeerd.

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Image