uur
Tulpenrallye - dag 5 - De finish komt naderbij

Tulpenrallye - dag 5 - De finish komt naderbij

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Start van dag 5 uit Belfort, voor de één na laatste etappe richting Luxemburg.

In de Vintageklasse zijn de equipes 195 George Banken - Paul van den Donk  en 197 Hank Melse - Nicole Melse zeer aan elkaar gewaagd en hebben vrijwel de hele week slechts enkele punten verschil. Op deze voorlaatste dag slechts 12. Dat beloofd morgen voor deze equipes een spannende dag te worden. 

In de Sportklasse staan Boele en Hiske Braaksma in de voorlopige uitslag nog fier aan de top met ruim 250 punten verschil ten opzichte van nummer 2, Kees van Loon - Maarten Kalk

Harm Lamberigts - Bart den Hartog hebben hun eerste positie in de Expertklasse vandaag verder verstevigd en hebben ruim 300 punten voorsprong op de nummer 2, Robert Koomen - Rutger ter Borg. Er moeten morgen vreemde dingen gebeuren wil de overwinning uit hun vingers glippen. Maar onthoud: "To finish first, first you have to finish". 

 

vintage

controle

police

ed bas1

Vanochtend had equipe # 21 Ed Bijster - Wim Aalders weer problemen met de ontsteking, later op de dag nog een probleem met de motorsteunen maar wederom dank zij Bas Auto Service kon ook dit probleem verholpen worden en konden zij hun route vervolgen. 

ed bas

Maar Bas had vandaag nog meer klusjes te klaren.

datsun

volvo

911

gemist

Gemiste controles in de ochtendetappe vandaag. De ene equipe heeft er weinig gemist, de andere best wel veel. Maar ook equipes met 0 gemiste controles. 

rc in

paul h

mustang

Ja, zo'n geweldige dikke acht cilinder lust wel een slokje en kan de tank niet groot genoeg zijn.

tc

rp solo

anne

jos d

Tijdens het diner in Luxemburg waren er meerdere oud-winnaars door de organisatie uitgenodigd. Enkele hielden een speech over hun overwinning. Als eerste kwam Graaf Hugo van Zuylen-van Nijevelt aan het woord.
Morgen rijden deze oud-winnaars ook de route naar de finish in Valkenburg.

diner1

diner2

Rosemary Smith, winnares in 1965

diner3

Willy Potjans, winnaar 1999.

 

 

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment