uur
Tulpenrallye - dag 4 - Bijltjesdag maar niet voor # 22

Tulpenrallye - dag 4 - Bijltjesdag maar niet voor # 22

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Het was voor veel equipes vandaag bijltjesdag. Voor de één een top-dag, voor de ander misère. De Expertklasse reed vanavond de avondetappe en ook dat was voor de ene equipe succesvol en de andere niet. Een hele knappe prestatie werd neergezet door vader en zoon Mark en Remco Hagenzieker. Zij wonnen de dagprijs en zijn geklommen naar de tweede plaats in het klassement.

In de Expertklasse moesten vandaag in de 3 secties maar liefst 128 controles genoteerd of gestempeld worden en werden er twee mooie testjes en een regularity verreden.  Maar de equipe Harm Lamberigts - Bart den Hartog staan ook deze dag nog fier aan de leiding. In de Sportklasse staan nu broer en zus Boele en Hiske Braaksma aan de top en in de Tourklasse Frans Hazekamp - Jan van Leeuwen

start

zijl

Pech voor de equipe Jan Peter en Yolanda Zijl. De achteras van hun 911 had het begeven, maar door een snelle actie van BAS Auto Service konden zij toch hun weg vervolgen. Maar helaas niet meer in de top 10 door grote tijdoverschrijding en daar hadden deze koeien op de weg ook nog een kleine bijdrage aan geleverd.

koeien

lotus

lunchloc

De lunch werd geserveerd op een prachtige locatie.

mariuslunch

latjes

Er moet volop gemeten worden bij de Tulpenrallye dus de meetlatjes slijten snel. 

tanken

In de file om te tanken, net zoals in 1974 tijdens de oliecrisis. ????

borch

Ook pech voor de equipe René van der Borch tot Verwolde - Jürgen Donders die in de avondetappe onder andere twee lekke banden kregen. 

tinga2

Hier wil je niet bij staan.

wouter

De wegzetters Wouter van de Veen en Peter Leenders doen op hun gemak hun werk.

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment