uur
Tulpenrallye - dag 2 - Hulde voor de Serviceteams

Tulpenrallye - dag 2 - Hulde voor de Serviceteams

 

Even aandacht voor de serviceteams van BAS Auto Service, Classic Job en Paul Neeskens.

Deze mannen waren gisteravond tot laat in de nacht in de weer om equipes met technische problemen weer op weg te helpen. En dat waren er wat. Ook vandaag moest er weer driftig gesleuteld worden. Soms lijkt het er op dat equipes hun auto door de serviceteams laten restaureren en voor de start totaal geen onderhoud laten uitvoeren. Wat zal de avond brengen.............??

pech5

pech1

pech2

pech3

pech7

pech4

pech6

start d2

De wekker liep vanochtend al vroeg af voor de equipe Hilmar Andersen - Henning Friborg. Deze Deense deelnemers van het eerste uur gingen om 7:01 uur al van start. De route voerde vandaag van Avignon naar Valences en al snel werden deelnemers geconfronteerd met oude weg situaties en gemanipuleerde kaarten. In de ochtend een testje op het Pôle Mécanique circuit midden in de bergen met als afsluiter een heuse "hill climb".

kartbaan

lunch

lunch1

schade

Aanrijdinkje met een Française. Equipe #101 Frans de Zoete - Jos Jurriëns kwamen, nota bene tijdens een Regularity, in aanraking met een Renault. Gelukkig een rijdbare schade en na het afhandelen van wat formaliteiten werd de route vervolgd. Maar ja, de Regularity verknald.

En over het klassement; in alle categoriën ligt de top heel dicht bij elkaar. Na dag 2 staan equipe Harm Lamberigts - Bart den Hartog in de Expertklasse aan de leiding, maar met slechts 2 punten verschil op de nummer 2 de algemeen winnaars van 2017, Albert Boekel - Remco Luksemburg. In de Sportklasse exact dezelfde verschillen en aantal strafpunten Niels Jongste - Rik Aalders 42 strafpunten en op P2 Boele Braaksma - Hiske Braaksma met 44 punten.
In de Tourklasse staat de Duitse equipe Georg Boegershausen - Hans-Werner Mueller aan de leiding (96 punten) gevolgd door Maries Dinaux - Nina Dinaux (106 punten).

De strijd is nog lang niet gestreden.

 

 

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Image