uur
Tulpenrallye - dag 1 - meer drama

Tulpenrallye - dag 1 - meer drama

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

De eerste equipe vertrok vanochtend al om 7:16 uur. Voordat men bij de lunch aankwam werd eerst nog een testje verreden op het Bugatti kartcircuit. Bij de lunch waren de meeste deelnemers het erover eens, de ochtendetappe was zeker niet moeilijk en de meeste equipes eindigden met 0 strafpunten, althans wat de controles betreft. De middag was wat pittiger, met wat heftige regenbuien en onweer, maar de meeste equipes in de Expertklasse kwamen er met 0, 1 of 2 gemiste controles door bij de finishplaats Avignon.

Meer drama

Ging gisteren de Porsche van equipe 44 door brand verloren, vandaag "en route" was er brand in de Alfa Romeo Giulia van equipe 170 Eric Beijer - Michaël van Beukering. Zij zullen morgen de rally vervolgen in een andere auto, maar uiteraard buiten mededeinging. 

alfa b1

alfa b2

Ook de al heel veel jaren meerijdende equipe # 18 Loek de Rooij - Rosita Offinga in de Mini Cooper hebben op de eerste dag de strijd moeten staken. Er werd nog een poging gewaagd om in een Ford Cortina de route te vervolgen, maar ook deze strandde helaas door technische malheur.

loek

rosita

TC

regen

novotel

De dagfinish was bij het Novotel in Avignon, Helaas was het voor heel veel deelnemers moeilijk om in de drukke stad een parkeerplaatsje te vinden.

start1

kart xk

lunch park

 

 

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment