uur

Tulpenrallye biedt troostprijs aan

 

De organisatie van de Tulpenrallye biedt inschrijvers die op de wachtlijst staan een "aanbieding" als troostprijs aan.

 

Tulpenrally2018

 

 

Beste inschrijver van de 65e  Tulpenrallye,

Twee weken geleden hebben we jullie bericht dat wij jullie, na loting, op de wachtlijst hebben moeten plaatsen. Wij vinden het erg vervelend dat we zoveel equipes teleur hebben moeten stellen. Wanneer we zoveel trouwe equipes op de wachtlijst zien staan, voelt dat voor het Organisatie Comité heel wrang. In de afgelopen weken hebben wij  dit verder besproken.

De aankomende editie is de 65e  editie. We willen er een speciaal evenement van maken en willen de 65e verjaardag van ons evenement met alle inschrijvers vieren. Hoewel we jullie nog geen plaats op de startlijst kunnen aanbieden, willen we jullie als kleine troost, een aanvullende aanbieding doen.

Op zaterdag 12 mei gaat de rallyroute van Luxemburg naar Valkenburg. Er zijn twee afzonderlijke routes voor expert/sporting en touring/vintage. Wij bieden jullie aan, deze dag mee te rijden met de rallykaravaan in een van deze klassen. Hierbij is een wedstrijdelement aanwezig en er zal een apart klassement opgesteld worden. Aan het einde van de dag wacht een feestelijke finish!

Indien jullie het leuk vinden de rally op deze laatste mee te maken, dan ontvangen wij graag een bevestiging hiervan via email op rallyoffice@tulpenrallye.nl. De kosten zijn 150 euro per equipe. Daarvoor biedt de organisatie op zaterdag:

  • Routeboeken
  • Rallybescheiden (deurstickers en rallyschilden)
  • Lunch
  • Licenties*
  • Tas met rallymaterialen

*mocht je reeds over een licentie beschikken dan ontvang je 25 euro retour per licentie.

Indien je ook het diner op vrijdagavond en de feestelijke prijsuitreiking zaterdagavond wilt meemaken, dan zijn hier aparte kosten aan verbonden. Vrijdagavond: 50 euro pp, zaterdagavond: 115 euro pp.

We begrijpen dat deze aanbieding een troostprijs is, ten opzichte van het evenement waarvoor jullie je hebben aangemeld. Het Organisatie Comité hoopt dat jullie het gebaar kunnen waarderen en dat we evengoed met jullie de 65e  editie kunnen vieren.

Graag ontvangen we binnen twee weken jullie reactie, indien je aan deze rallydag mee wilt doen. De aanmelding voor deze dag staat los van de positie op de wachtlijst. De doorstroming van de wachtlijst blijft in volgorde gelijk.

We kijken uit naar jullie reactie!

Met hartelijke groet,

Organisatie Comité Tulpenrallye

st.gerlach 

 

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Image