uur

Inschrijving Tulpenrallye 2018 opent op zaterdag 28 oktober

 

65e TULPENRALLYE VAN 6 T/M 12 MEI 2018

De 65e editie zal van start gaan op maandag 7 mei in het zuiden van Frankrijk; op zondag 6 mei verzamelen deelnemers en officials zich in de startlocatie en zijn er diverse activiteiten. De finish is op zaterdag 12 mei in Nederland.

Omdat Frankrijk het land is waar het grootste deel van de Tulpenrallye historie ligt, zal het grootste deel van de route van de jubileum-editie door dit prachtige land lopen. Frankrijk heeft in West-Europa verreweg de grootste wegen-dichtheid, en is daarmee bij uitstek geschikt voor regelmatigheidsrally’s.

Inschrijving is alleen mogelijk op basis van invitatie. De uitnodigingen worden verstuurd op vrijdag 27 oktober 2017. Ook een uitnodiging ontvangen? Vul dan het contactformulier in en vraag om in de mailing te worden opgenomen.

De inschrijfcriteria zullen in grote lijnen vergelijkbaar zijn met de 2017-editie en de procedure rondom de inschrijving zal identiek zijn aan 2017.

Het programma van de 65e Tulpenrallye wordt in de loop van oktober gepubliceerd en de inschrijving gaat open op zaterdag 28 oktober.

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Image