uur
Via Flaminia annuleert alle rally's in 2020

Via Flaminia annuleert alle rally's in 2020

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

En hoewel we technisch gezien onze rally's konden houden zoals gepland, hebben we helaas het gevoel dat er geen andere oplossing is dan ze uit te stellen, tot grote opluchting van een overgrote meerderheid van onze deelnemers.

Sociale interactie is een belangrijk onderdeel van de rally's die we organiseren. Onder de huidige situatie is dit niet mogelijk. We willen een evenement aanbieden dat meer is dan autorijden, het is een beleving, het is gezelligheid, samen eten en drinken in een geweldige setting, het is vermenging met het lokale publiek. Dit alles is momenteel niet mogelijk.

We willen geen rally opleggen aan degenen die een rally bij ons hebben geboekt alleen omdat we dit jaar een omzet nodig hebben. Bij Via Flaminia organiseren we rally's omdat het onze passie is, dit komt zowel terug in de sfeer als in de prijs. De overhead is laag.

Omdat we van mening zijn dat er momenteel geen georganiseerd evenement kan worden gehouden, hebben we het besluit genomen om onze rally's dit jaar uit te stellen totdat de situatie van Covid is verbeterd.

We kijken er echt naar uit om weer evenementen te organiseren en jullie allemaal weer gezond te ontmoeten.

Het Via Flaminia-team.
Bart Kleyn


Reacties mogelijk gemaakt door CComment