uur
Corona verplaatst ook SLS naar 2021

Corona verplaatst ook SLS naar 2021

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Corona verplaatst SLS naar 2021


Net als u hebben wij het nieuws over 'Corona' nauwgezet gevolgd. De informatie die we sinds gisteravond hebben uit zowel Nederland, Duitsland als België, houdt in dat 'grote' evenementen niet kunnen plaatsvinden tot eind augustus, precies in de periode dat wij de SLS willen rijden. Hotels en restaurants worstelen met de richtlijnen en wij, als organisatie, dus ook.
Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de voortdurende '1,5 meter richtlijnen', waardoor het moeilijk voor te stellen is hoe deelnemers op 'normale' wijze tijdens de rally sociaal contact met elkaar kunnen hebben, resultaten te bespreken, laat staan gezamenlijk te borrelen en/of te dineren, of bijvoorbeeld een TC aan te doen zonder gezichtsbescherming, enzovoort. En ten slotte: '1,5 meter' afstand houden in een rallyauto is onmogelijk.

En dus hebben wij, op grond hiervan, helaas moeten besluiten dat SLS in 2020 geen doorgang kan vinden.

SLS wél in 2021


SLS 2021 zal verreden worden van 25 t/m 29 augustus 2021. De bestaande inschrijvingen kunnen worden gehandhaafd en reeds ingeschreven deelnemers worden in de gelegenheid gesteld in 2021 opnieuw met SLS mee te rijden. Het reeds betaalde (voor)inschrijfgeld gaat niet verloren; mogelijk zal wel een kleine toeslag gevraagd worden ten opzichte van het inschrijfbedrag 2020. Die toeslag is dan het gevolg van extra (niet terugvorderbare) kosten die we als organisatie hebben ten gevolge van deze verschuiving. Gelukkig zijn veel van onze voorbereidingen ook in 2021 nog van waarde. De precieze hoogte van deze extra bijdrage zal medio november bekend worden gemaakt, nadat wij de balans geheel hebben kunnen opmaken. Op de bestaande inschrijving is voorts de annuleringsregeling van toepassing, zie hieronder.

Annuleren
Wilt of kunt u zeker niet mee in 2021, dan kunt u uw inschrijving annuleren. U kunt dit tussentijds aan ons laten weten, of uiterlijk aangeven in het verzoek tot bevestiging inschrijving 2021 dat u in november van ons ontvangt. Annuleren is niet kosteloos, de financiële voorwaarden van de annuleringsregeling blijven van toepassing. Tussentijds vrijvallende inschrijvingen zullen vanaf november van dit jaar worden vervangen door nieuwe inschrijvingen.


Reacties mogelijk gemaakt door CComment