uur
ADAC Eifel Rallye Festival 2020 - jubileumfestival naar 2021

ADAC Eifel Rallye Festival 2020 - jubileumfestival naar 2021

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

"We hadden lang gehoopt, maar nu is het tijd om het festival van 2020 af te gelasten", legt organisatiemanager Otmar Anschütz van de organiserende MSC Daun uit. "De beperkingen die door de corona-pandemie worden opgelegd, maken het niet veilig en gemakkelijk voor alle betrokkenen om het festival eind juli te houden. Daarnaast is het niet duidelijk of onze internationale deelnemers en gasten überhaupt bij ons konden komen. De annulering komt hard aan, maar in deze situatie is het de juiste beslissing."

De tiende editie van het Eifel Rallye Festival zou van 23-25 ​​juli 2020 plaatsvinden in de Vulkaneifel rond Daun. Maar het grootste rollende rallymuseum ter wereld zal pas in 2021 zijn deuren openen. “Verhuizen naar de herfst is geen optie omdat de stad Daun ons veel infrastructuur biedt en dat kan alleen tijdens de vakantie. We zijn ook een puur buitenevenement, dat ook afhangt van fatsoenlijk zomerweer voor een succesvol proces."

Anschütz bedankte de talrijke deelnemers die hun naam al hadden opgegeven, de vele helpers van heinde en verre die hun steun hadden geboden en last but not least de regionale hulpdiensten, de brandweer, de gemeenten en de vele supporters en sponsors die het festival al jaren steunen. maken het in de eerste plaats mogelijk. Anschütz belooft: “We hebben zoveel plannen gemaakt voor het tienjarig bestaan. We werken nu een jaar langer aan de voorbereidingen en vieren in juli 2021 een geweldige tiende editie! "

Verdere actuele informatie op: www.eifel-rallye-festival.de


Reacties mogelijk gemaakt door CComment