uur
ABC Rally wordt ABC Trial

ABC Rally wordt ABC Trial

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Na 12 jaar ABC-rally heeft Joep Wanders aangekondigd te stoppen met zijn activiteiten als rally organisator. In Classic Events heeft Joep een partner gevonden om zijn “kindje” over te kunnen dragen en de toekomst van de rally zeker te stellen

Classic Events is natuurlijk bekend van (onder andere) de Winter Trial. Door het aantrekken van o.a. drievoudig winnaar van de ABC Rally, Remco Luksemburg als route uitzetter heeft Classic Events nu wel alles in huis om deze rally op een gelijk niveau voort te zetten. Dit door de rijke ervaring van het organisatieteam onder leiding van Timo Rietbergen met de talenten van Remco als uitzetter te combineren.

De nieuwe naam maakt duidelijk dat de ABC-Trial binnen de “club” van Classic Events valt. Maar minstens zo belangrijk, dat het DNA van de ABC blijft behouden.

Joep blijft (in elk geval voor 2021) betrokken bij het evenement, maar nu in de vorm van controleur. Hij zal dus van de bestuurdersstoel naar de achterbank verhuizen om nog steeds over de schouders van Timo en Remco mee te kijken.

In verband met de overvolle kalender in het najaar ontstaan door de huidige Coronacrisis is besloten om de eerstvolgende ABC-Trial plaats te laten vinden in 2021, te weten op zaterdag 25 september. De nieuwe ABC-Trial zal in het vertrouwde gebied rondom Emmen gaan plaatsvinden.

De oorspronkelijke datum van 2020 wordt ingevuld door het laatste kunstje van Joep, de GEO-rally.

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment