uur
Harry Rupert - Rutger Kwant winnen Midwinter Classic

Harry Rupert - Rutger Kwant winnen Midwinter Classic

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

De Midwinter Classic 2020 is gewonnen door de equipe Harry Rupert - Rutger Kwant. In de Sportklasse ging de equipe Gerhard Fokkens - Ronald Jans aan de haal met de grootste bokaal en in de Tourklasse wonnen de equipe Erno en Miranda Reuvekamp. Proficiat alle winnaars.

Bij de Midwinter Classic werd vanuit een nieuwe locatie gestart, het Fletcher Hotel-Restaurant in Heiloo. Ook de lunchlocatie was anders dan andere jaren en was bij het mooi landelijk gelegen restaurant van Golfbaan Dirkshorn.

lunchloc

Door de keuze van bovenstaande locaties kon de route meer naar het westen van Noord-Holland verlegd worden. Langs de duinen van de Noordzeekust en de Hondsbossche Zeewering was een verrassende route uitgezet via Sint-Maarten naar de lunch bij de golfbaan van Dirkshorn. Natuurlijk was de fameuze en zeer bochtige Westfriese-Zeedijk in het parcours opgenomen.
Na de lunch kwam men weer op wat bekender terrein. De deelnemers reden via de mooie rustige weggetjes en dijkjes in een grote lus om Heerhugowaard en Alkmaar weer terug naar Heiloo. In dit tweede traject was ook een “Special” opgenomen.

De kaartlezers hoeven vooraf niet lang te studeren. De hele Midwinter Classic werd verreden volgens één kaartleessysteem: pijlen kortste route met zo min mogelijk gebruik van rode wegen. Het eerste traject was uitgezet door Adrie Brugmans. Het tweede was van de hand van Jaap Daamen.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Binnenkort een verslag van deze rit door de winnaar Rutger Kwant.


Reacties mogelijk gemaakt door CComment