uur
SLS 2020: het is weer bijna zover!

SLS 2020: het is weer bijna zover!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Over twee weken, op 1 december aanstaande, gaat de inschrijving open voor de 57e editie van de SLS, die wordt verreden van donderdag 27 tot en met zondag 30 augustus 2020. We starten opnieuw in Nürburg (Duitsland) en finishen traditiegetrouw op de boulevard van onze beroemde badplaats Scheveningen!

Nürburg werd als startplaats in de vorige editie heel positief beoordeeld, en zelfs zodanig dat we besloten hebben dat SLS daar in 2020 opnieuw zal starten. Op woensdagmiddag en -avond wordt een uitdagende proloog georganiseerd op of rond het circuit, waarover later meer. En daarna rijden we vier dagen rally over de mooiste wegen in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk en Nederland.

Het eigen karakter van het evenement blijft vooral bepaald door het gegeven dat alle deelnemers elke avond samen in één goed hotel verblijven en daar met elkaar van een borrel en uitstekend diner genieten. Er zal voldoende gelegenheid en tijd zijn om de unieke sfeer van de rally met elkaar te beleven.

Met de start in Nürburg, in het hart van de Duitse Eifel, vertrekt de SLS direct in een prachtig en voor velen uitdagend wedstrijdgebied. 

Lees hier verder over de SLS 2020


Reacties mogelijk gemaakt door CComment