uur
 

Memorial Maus Gatsonides

trclub
Categorie
Clubritten
Datum
zaterdag 26 september 2020
Locatie
Hotel Schimmel 1885 - Stationsweg Oost 243
3931 EP Woudenberg, Nederland
E-mail
teamtr@trclub.nl
Inschrijfgeld €
65,00
Max. equipes
50 equipes

Ja het gaat door! (tenzij……)

Wij hebben voor jullie voor zaterdag 26 september, de al geplande MMG dag, alsnog een uitdagende en gezellige clubrally in het verschiet. Weliswaar, vanwege de corona crisis, in wat afgeslankte vorm.

Vandaar dit jaar een “Kleintje Maus”, een heel speciale, hopelijk éénmalige Corona editie. Maar wel een echte…..

De Maus van dit jaar is een ‘halve’ dag navigeren en sturen en zonder dinerbuffet, maar wel met een lekkere lunch, mooie uitdagende routes en een gezellige afsluiting met tekst en uitleg van de routes en een prijsuitreiking.

Het MMG Team met de ervaren uitzetters van rally’s en ritten, Kees van Hattum en Ton den Uyl, zijn op dit moment druk bezig om voor jullie een professionele rit op te zetten.

We rijden dit jaar weer met de drie klassen: Sport-, Toer- en Instapklasse waarbij de Instapklasse dit jaar nog meer gericht is op de beginnende equipes door meer ‘hulp’ bij de kaartopdrachten.

De start en finish van deze alweer 22e editie van de Maus is bij ‘Hotel Schimmel 1885’ in Woudenberg.

Gekozen vanwege de centrale ligging in Nederland, de ervaring die zij zelf hebben met ritten en rally’s en de mogelijkheden om een zo veilig mogelijke rallylocatie voor onze leden te waarborgen.

Deelnemers zijn welkom vanaf 11.30 uur voor de incheck en document controle, om 12.00 uur een lekkere lunch, start vanaf 13.00 uur, finish vanaf 16.00 uur. Aansluitend een gezellige ‘Kleintje Maus’ borrel met tekst en uitleg en de prijsuitreiking per klasse.

Daarna kunnen jullie nog dineren op eigen gelegenheid in de brasserie waar het goed eten is. Een hoofgerecht bedraagt rond de €20,00. Ook overnachten is mogelijk. Hotelkamer voor 2 personen inclusief ontbijt, bij voorkeur de volgende ochtend, bedraagt €79,00. Dit kunnen jullie op het inschrijfformulier opgeven, want reserveren is vereist. Wij geven dit dan collectief door aan ‘Hotel Schimmel 1885’. Het diner en eventuele overnachting zit niet in het inschrijfgeld inbegrepen en dienen jullie dus zelf af te rekenen.

Het inschrijfgeld hebben wij voor deze editie sterk gereduceerd en bedraagt slechts €65,00 per equipe.

Het maximaal aantal deelnemers i.v.m. ‘corona capaciteit’ bedraagt 50 equipes, 100 personen, dus wacht niet te lang met inschrijven via onze website www.trclub.nl, events, ‘Memorial Maus Gatsonides’. (Button ‘Inschrijven’).

Uiteraard volgt er nog een reglement en verdere informatie voor de deelnemers via de mail en de website. Wij verwachten in ieder geval jullie als leden, als Maus deelnemers, hiermee weer een gezellig en goed evenement te kunnen bieden na zo lang wachten.

Mooi toch als je straks kunt zeggen, “wij waren erbij in het Coronajaar 2020, wij hebben toen ‘’Kleintje Maus” gereden”. Doen weinigen je na………

Beste TR groet, wij hebben er veel zin in jullie weer te ontmoeten,

 

 
 

Powered by iCagenda

RallyNews Rally & Rittenkalender

Image