uur
 

Rally van de Grensstreek

logo-rvdg
Categorie
NHRF & KNAF
Datum
zaterdag 3 april 2021 - zondag 4 april 2021
Locatie
Fletcher Hotel Jagershorst - Valkenswaardseweg 44
5595 XB Leende, Nederland
E-mail
info@rallyvandegrensstreek.nl
Inschrijfgeld €
425,00 excl. hotelkamer
Max. equipes
80

 

In april is het al weer tijd voor de 22e editie van de Rally van de Grensstreek. Net als vorig jaar is het Fletcher Hotel Jagershorst Eindhoven onze thuisbasis voor het weekend. Van hieruit rijden we weer twee dagen aan beide zijden van de Nederlandse grens. Gezelligheid prevaleert hierbij, zonder de competitie uit het oog te verliezen. Wij hebben weer een ruime hoeveelheid kamers gereserveerd zodat iedereen in hetzelfde hotel kan slapen. U kunt al terecht vanaf vrijdagavond waarbij wij u alvast ontvangen. Een ontspannen begin van het rallyseizoen! 

Maximum aantal equipes 

Het aantal inschrijvers / deelnemende equipes is gelimiteerd tot 80 auto’s. 

Klassen

Er kan gestart worden in de Expertklasse en Sportklasse voor ervaren deelnemers of in de Tourklasse, voor minder ervaren of beginnende deelnemers.  

Auto

Deelname staat open voor klassieke automobielen met een bouwjaar van 30 jaar of ouder. De deelnemende auto's hoeven niet voorzien te zijn van een FIVA Identity Card of KNAF HRCP, echter dienen wel te beschikken over een geldige APK (indien van toepassing) en te voldoen aan alle, in het land van registratie vereiste wettelijke bepalingen. De deelnemer draagt zelf verantwoording voor een geldige autoverzekering, minimaal WA en dekking voor deelname aan regelmatigheidsevenementen geldig tijdens de Rally van de Grensstreek. De organisatie zal voor uw equipe tevens een secundaire WAM-dekking afsluiten, geldig van de start tot de finish van het evenement.

Reglement

Het reglement van de Rally van de Grensstreek wordt op enig tijdstip gepubliceerd op deze website. Dit reglement is getoetst door de Nederlandse Historische Rally Federatie en voldoet aan alle door haar gestelde voorwaarden. Indien nodig zal dit reglement worden aangevuld met bulletins. Heeft u vragen m.b.t. deelname, uw auto, wijze van navigeren of anderzins, neemt u gerust contact op. 

Hotelovernachting

De equipes dienen zelf, indien gewenst, te zorgen voor een hotelovernachting. Dit kan in het rally hoofdkwartier of in één van de naburige hotels en geschiedt voor eigen rekening en risico.

Wij bieden u de service om direct bij inschrijving een overnachting te reserveren het rally hoofdkwartier. Hierbij gelden de volgende tarieven:

 • Een standaard twee-persoonskamer (twin-beds) kost € 109,-
 • Een één-persoonskamer kost € 99,-
 • Een suite voorzien van twee-persoonsbed € 139,- 

Alle prijzen zijn inclusief ontbijt.

U dient dit ter plaatse zelf afrekenen.  U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u een overnachting wenst. Wij zullen uw naam doorgeven aan het rallyhotel en u ontvangt separaat van het hotel een bevestiging.

Inschrijven

Uw inschrijving is compleet na ontvangst van het inschrijfformulier en de ontvangst van het inschrijfgeld. Acceptatie van inschrijving geschiedt op volgorde van ontvangst van betaling. Bij inschrijving verklaart u zich accoord met deze deelnamevoorwaarden. 

 De inschrijving omvat de volgende zaken:

 • twee kleine stickers Rally van de Grensstreek
 • twee in kunststof uitgevoerde rallyschilden
 • twee portiernummers
 • de benodigde routeboeken en eventuele andere routebescheiden
 • koffie / thee tijdens lunch en pauzes
 • een verzorgde lunch op zaterdag en zondag
 • een uitgebreid dinerbuffet op zaterdagavond
 • een heerlijk bittergarnituur na de finish
 • een route uitleg na de finish
 • premie voor een secundaire WAM dekking voor uw equipe 

Sluitingstermijn

De inschrijving sluit 25 maart 2021 of zoveel eerder indien het maximum aantal toe te laten deelnemers is bereikt. Latere inschrijvingen zullen op een wachtlijst worden geplaatst.

 

 

 
 

Powered by iCagenda

RallyNews Rally & Rittenkalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
30
Image