uur
 

Tour de Mestreech

tourmestreech
Categorie
Goede doelen
Datum
zaterdag 5 september 2020
Locatie
nnb - Maastricht, Nederland
Inschrijfgeld €
1.000,00

De Tour de Mestreech is een exclusieve rally voor het goede doel. Wij zorgen dat de rallyrijders een spannende en recreatieve dag beleven op hoog niveau in de Euregio rondom Maastricht.

De Tour de Mestreech wordt jaarlijks georganiseerd op de 1e of 2e zaterdag van september. Deze exclusieve rally is alleen toegankelijk voor klassieke automobielen of moderne sportwagens. We zullen een aparte rally hebben voor klassieke automobielen en een rally voor de moderne sportwagens. Alle deelnemers zullen echter starten en finishen op dezelfde locatie.

Wij hebben voor u een leuke en makkelijke route door Limburg en omstreken met een klassieke rally voor oldtimers en een rally voor moderne sportwagens. Beide rallies zullen zowel voor de recreatieve rijder als voor de meer ervaren rallyrijder plezier en spanning bieden.

Zaterdagmorgen wordt gestart in Maastricht, waarna de route u voert door het schitterende Limburgse heuvellandschap en/of de Ardennen. Na een korte koffiepauze geniet u de lunch op een unieke locatie in de Euregio.

Daarna is het weer tijd om serieus met de gestelde opdrachten en routes bezig te zijn. Na nog een korte pitstop zullen we finishen op Chateau St. Gerlach, waar het diner en de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

De kosten per equipe bedragen € 1.000,- . Dit bedrag is inclusief lunch, diner, alle versnaperingen, roadbook, rallyplaten, etc. Kortom u hoeft zich nergens zorgen over te maken, alleen maar te genieten en u steunt tevens het goede doel. Overnachtingen tijdens de rally op Chateau St. Gerlach, verzorgen wij graag voor u.Inschrijven kan uitsluitend via de website.De organisatie houdt zich het recht voor om equipes te weigeren. We hebben de keuze om privé of zakelijk te boeken. Een particuliere deelnemer betaalt € 1.000,- incl. BTW, voor een zakelijke boeking met een factuur betaalt u € 1.000,- excl. BTW.

De rally heeft vanaf de eerste editie al meer dan € 335.000,- bij opgeleverd voor onze goede doelen.

Amyotrofische lateraal sclerose (ALS) is een neuromusculaire aandoening, oftewel een zenuw-/spierziekte. Het is een aandoening die leidt tot het onvoldoende of niet functioneren van despieren. ALS is progressief van aard. Dat betekent dat iemand met deze ziekte steeds verder achteruitgaat. Nederland telt zo’n 1.500 mensen met ALS.

De businessclub Vrienden Kankeronderzoekfonds Limburg bestaat uit leden uit zowel de medische hoek als het bedrijfsleven. Vanuit hun expertise en netwerk leveren zij hun bijdrage aan het succes van de stichting Vrienden Kankeronderzoekfonds Limburg.

 

 

 
 

Powered by iCagenda

RallyNews Rally & Rittenkalender

Image