uur
 

Omloop van Vlaanderen

omloopvlaanderen
Categorie
België e.a.
Datum
vrijdag 4 september 2020 - zaterdag 5 september 2020
Locatie
Brasserie Den Arend - Polenplein 1
8800 Roeselare, België
E-mail
info@omloopvanvlaanderen.be
Inschrijfgeld €
1.000,00

 

Sportieve regelmatigheidswedstrijd op de afgesloten klassementsproeven van de ConXioN Omloop van Vlaanderen 2020.

Sinds enkele weken is de ConXioN Omloop van Vlaanderen 2020, gepland op 4 en 5 september, opnieuw opgenomen op de kalender van de Tour European Rally. De wedstrijd maakt ook deel uit van zijn versie voor oldtimers, de Historic Tour European Rally.

De wedstrijd in Roeselare zal opnieuw voor de meeste verschillende kampioenschappen meetellen van alle manches van het JobFIXers Belgian Rally Championship (BRC).
 
De organiserende club KAMV gaat in 2020 zelfs nog verder. Voor liefhebbers van klassieke wagens (oldtimers en youngtimers tot 31/12/1990) wordt een sportieve historic regelmatigheidsrally georganiseerd. Een sportieve regelmatigheidswedstrijd, want de deelnemers zullen op de klassementsproeven van de Omloop van Vlaanderen een gemiddelde snelheid van 60 km/h zo nauwkeurig mogelijk moeten benaderen.

"In Roeselare willen we begin september met deze historic regularity dezelfde weg inslaan als bij de moderne rally en inzetten op beleving. Enerzijds kunnen de deelnemers zich helemaal uitleven, want de gemiddelde snelheid zal meestal rond de 60 km/h liggen. Anderzijds bieden we een echte regelmatigheidsrally met meerdere elektronische tijdsopnames per regelmatigheidsrit. De deelnemers aan deze Historic Regularity zullen verwend worden, want ze krijgen, net als de Sanicentrum E-Rally, hun eigen "Regularity Village" met daarin een eigen servicepark en een exclusieve hospitality."
 

Klik hier voor het reglement.

 
 
 

Powered by iCagenda

RallyNews Rally & Rittenkalender

Image