Prinses Maxima Centrum Rally

pr-maxima
Categorie
Goede doelen
Datum
zaterdag 25 juni 2022 00:00
Locatie
Louwman Automobiel Museum - Leidsestraatweg 57
2594 BB Den Haag, Nederland
E-mail
info@prinsesmaximarally.nl
Inschrijfgeld €
495,00
DHRC kampioenschap
Nee

 

 

Prinses Máxima Centrum Rally 2022: Een rally tegen kinderkanker


Corona heeft een aantal keer roet in het eten gegooid, maar dat heeft de leden van Lions Club Den Haag – Scheveningen niet tegen gehouden! Op 25 juni 20222 organiseert de club het Prinses Máxima Centrum Rally! Wij kunnen uw hulp goed gebruiken om deze dag onvergetelijk te maken.
 

Deelname

Bent u een rally-liefhebber met een mooie nostalgische auto en wilt u iets goeds doen voor kinderen met kanker? Schrijf u dan nu in voor de unieke Prinses Máxima Centrum Rally!

Samen met de deelnemers en donateurs hebben we in 2022 maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de financiering van sport- en revalidatie faciliteiten voor het Prinses Máxima Centrum. Beweging is voor deze kinderen immers van groot belang.


Topdag

Velen hebben in 2018 en 2019 al genoten van een prachtige dag zoals deze georganiseerd was door Lionsclub Wassenaar-Duin. Ook komende editie, georganiseerd door Lionsclub Den Haag-Scheveningen, wordt weer net zo onvergetelijk. Details over het parcours ontvangt u tijdig voor de start. Komende Rally zal, net als de vorige, weer professioneel worden uitgezet waarbij u weer op bijzondere en unieke plekken ontvangen wordt en u wegen berijdt die normaal niet toegankelijk zijn voor het verkeer.

Voor wie?

Rallyrijders met een klassieke auto van voor 1985. Auto’s van een later bouwjaar worden beoordeeld door de rallycommissie. Voor de vintage klasse is er ook speciale aandacht bij het parkeren.

Welke klassen?

U kunt zich inschrijven in de categorieën:

  • Tour
  • Vintage
  • Groene/Elektrische Rally

Wanneer?

Zaterdag 25 juni 2022.

Inschrijven?

 
 

Powered by iCagenda