Tour de Gazet

TdG20
Categorie
NHRF & KNAF
Datum
zaterdag 27 november 2021 00:00
Locatie
Teugel Resort - Bedafseweg 22, 5406 TM Uden, Nederland
E-mail
info@tourdegazet.nl
Inschrijfgeld €
225,00
DHRC kampioenschap
Ja

 

Op zaterdag 27 november 2021 wordt de 7e editie van de Tour de Gazet georganiseerd.

De inschrijving is vanaf 22 juli geopend.

Ook dit jaar is gekozen voor Noord-Brabant als rallygebied en om specifieker te zijn Noord-Oost Brabant.

Net als de voorgaande 2 jaar starten en finishen we bij het Teugel Resort in Uden. Met hen is uitgebreid gesproken over een Corona-bestendige organisatie van deze editie om de gezondheid en veiligheid van alle deelnemers, organisatie en personeel te kunnen waarborgen. Hierbij is gebruikgemaakt van het DHRC Corona-protocol.

Als lunchlocatie is Café-Restaurant de Stanserhorn in de Heeswijkse bossen vastgelegd; een zeer gastvrije locatie met volop parkeergelegenheid.

Ook onze 7e editie is een ultra all-inclusive rally. Afspraken zijn inmiddels gemaakt, de route door Fred Hak uitgezet en ontheffingen aangevraagd. 
Alle lichten staan op groen. Ook dit jaar telt de TdG mee voor het NK van de DHRC en wordt conform de voorwaarden van de NHRF georganiseerd.

U begrijpt dat e.e.a. onder voorbehoud is van de ontwikkelingen op Coronagebied. Maar de Tour de Gazet organisatie bestaat uit positieve mensen, dus we gaan er voor en verwelkomen u graag aan de start van onze 7e editie.

Vorig jaar zat de Tour de Gazet met 110 deelnemende equipes vol en werd de inschrijving voortijdig gesloten.
Ruim 2 maanden voor de rally hebben 70 equipes ingeschreven, wacht derhalve niet te lang met inschrijven, omdat we ook gevraagd kunnen worden het aantal deelnemers te beperken.

We begroeten u graag aan de start op zaterdagmorgen 27 november in Uden!

 
 

Powered by iCagenda