Ypres Rally Regularity

ypres_historic_2019
Categorie
België
Datum
vrijdag 26 november 2021 00:00 - zondag 28 november 2021 00:00
Locatie
Grote Markt - Grote Markt, 8900 Ieper, België
E-mail
office@ypreshistoricregularity.com
Inschrijfgeld €
1.490,00 - 1.650,00
DHRC kampioenschap
Nee

 

Na twee bijzonder geslaagde edities maakte Club Superstage zich op voor de derde Ypres Historic Regularity die verreden zou worden van vrijdag 27 tot zondag 29 november 2020. De organisatie ziet zich door de Covid-19 crisis genoodzaakt om de derde editie van de Ypres Historic Regularity te verplaatsen naar 26-28 november 2021. 

Door de huidige gezondheidscrisis was het onmogelijk om de Ypres Historic Regularity eind november te organiseren. Op 30 oktober 2020 legde het Overlegcomité immers een verstrengde lockdown op voor het volledige Belgische grondgebied van 2 november tot en met 13 december teneinde de toenemende druk op de ziekenhuizen een halt toe te roepen en de besmettingscurve zo snel en radicaal mogelijk om te buigen. 

 

Club SuperStage vzw blijft nieuws brengen. Na de aankondiging van de Ypres Rally Masters is de club ook al bezig met het klaarstomen van de 2de Regularity editie. Hoewel de eerste editie meteen een uitstekend FIA-rapport meekreeg en de wedstrijd meteen gebombardeerd werd tot dé Belgische afspraak der regelmatigheidsrally's, hebben de organisatoren de afgelopen maanden niet stil gezeten om hun evenement grondig te analyseren en te fine-tunen. "Vooreerst gaan we een kleine wijziging in de benaming van het evenement doorvoeren. Het evenement zal omgetoverd worden tot 'Ypres Historic Regularity' om het historisch karakter van het evenement kracht bij te zetten. En ook onze sporting directors hebben qua parcours enkele verrassingen in petto om de historie van onze Ieperse geschiedenis extra in de verf te zetten tijdens het weekend van 29 november tot 1 december 2019...", aldus Norbert Dumoulin, wedstrijdleider van de Ypres Historic Regularity.

Op www.ypreshistoricregularity.com werd de website in een nieuw jasje gestoken met alle informatie van de 2de editie. Het exacte programma en voorlopig reglement om uw inschrijving voor te bereiden zijn er te vinden. Afspraak op 1 juni om 20u, want dan openen de inschrijvingen aan verlaagd tarief.

De perfecte mix tussen sportiviteit en ontspanning!

Om de verwijzing naar de eerste edities van de Rally van Ieper te versterken gaan we de eerste etappe aanvangen op vrijdag 29 november om 18u00 en die pas beëindigen op... zaterdag 30 november om 16u00! De etappe wordt weliswaar onderbroken door een korte nachtelijke break van een 6-tal uur waarbij de teams even hun hotelkamer kunnen opzoeken. Na de finish van deze lange etappe maken we plaats voor ontspanning op één van de Ieperse verwarmde terrassen of tijdens de Winterbar Party om op zondag 1 december vanaf 6u30 de derde wedstrijddag aan te vatten. De aankomst over het finishpodium op de Grote Markt van Ieper is voorzien rond 13u. Een perfecte mix tussen sportiviteit en ontspanning!

 
 

Powered by iCagenda