Grunneger Krougn Rally

gkr-logo
Categorie
Alleen klassiekers
Datum
zondag 22 mei 2022 00:00
Locatie
Eetcafé Moeke Vaatstra - Boterdiep Wz 45
9781 EL Bedum, Nederland
Telefoon
E-mail
info@gkr.nu
Inschrijfgeld €
149,00
DHRC kampioenschap
Nee

 

De rally is verplaatst naar zondag 22 mei 2022!

 

Omschrijving
Klassieke auto’s, nostalgische kroegen, prachtig landschap en gezellige mensen zijn al twintig jaar lang de ingrediënten van de GKR. Dit jaar vieren wij ons 20-jarig jubileum! Dat betekent een speciale route en speciale lokaties! De dag duurt daarom ook wat langer. Houdt er rekening mee dat u van ongeveer 08:00-20:00 u. van huis zult zijn. Daarnaast bieden we dit jaar ook een overnachtingsmogelijkheid aan. Meer details volgen spoedig.

Omdat we iets te vieren hebben zit er dit jaar ook een avondmaaltijd bij de rally inbegrepen. Dit naast een heerlijke lunch en koffie met kouk bij de start. De consumpties die door u worden genuttigd in de verschillende Kroug’n zijn voor eigen rekening.

Deelnemers
U komt voor deelname aan de rally in aanmerking wanneer u beschikt over een mooie klassieke personenauto tot bouwjaar 1982.

Per equipe mogen max. twee deelnemers en 1 auto meedoen. Solo rijden is niet toegestaan. Er kunnen maximaal 100 equipes worden ingeschreven.
Vol = vol

Kosten
Omdat we deze 20e editie wat extra uitpakken verhogen we dit jaar de inschrijfkosten eenmalig. Het inschrijfgeld is dit jaar €149,- per equipe. Inclusief rallybordje en -boek, koffie met kouk, uitgebreide lunch, diner, goodiebag en een hoop gezelligheid. Een equipe bestaat uit minimaal 2 personen. Voor iedere extra deelnemer geldt een toeslag van 39 euro.

De inschrijving is pas definitief als het inschrijvingsgeld en eventuele bijdrage voor de extra bijrijders is gemaakt naar rekeningnummer NL44RBRB0944305784 t.n.v. Stichting GKR, Groningen o.v.v. "GKR 2020 + achternaam chauffeur".

Starttijd
De eerste equipe wordt om 9:00 uur weggevlagd. De nummers 1, 2 en 3 zijn gereserveerd voor de winnaars van de vorige editie. Vervolgens vertrekt elke volgende auto om de ca. 20 seconden. Het is om deze reden van essentieel belang dat uw auto in de kom van Zuidwolde op de juiste plek en in de goede rijrichting staat geparkeerd. Volg de instructies van de aanwezige stewards op.

Vrijwaringsclausule
Bij de inschrijving moet een vrijwaringsclausule worden getekend.

Wij zien u graag op aan de start verschijnen voor deze speciale jubileumeditie, want onze klassiekers zijn immers ooit gebouwd om er in te rijden!

Met sportieve rallygroeten,

Organisatieteam GKR

Arnold Kremer,
Merijn Stapert,
Henk van der Stouwe,
Ruben Bultena,
Jan Nico van Oosten

 

 
 

Powered by iCagenda