Moustache Classic

moustache
Categorie
België
Datum
zaterdag 19 november 2022 00:00
Locatie
Parochiehuis - Kerkplein 12
3950 Bocholt, België
E-mail
info@moustacheclassic.be
Inschrijfgeld €
vanaf 90,00
DHRC kampioenschap
Nee

 

Haast en spoed is zelden goed…

De laatste tien edities bood RT Moustache een kwalitatieve slotmanche van het VAS Classic kampioenschap aan. Getuige daarvan waren de vele tevreden deelnemers die aan de start kwamen in Bocholt. Na de annulatie door Covid in 2020 zal het nog een jaartje langer wachten zijn op de 11de editie want… haast en spoed is zelden goed.

Doordat de Sezoensrally later op het jaar verreden werd, verliepen de administratieve voorbereidingen voor de Moustache Classic niet zoals het hoort. Van de gemeenten kan zeker in – nog steeds – coronatijden niet verwacht worden dat ze sneller dan anders hun goedkeuring verlenen. De niet-beschikbaarheid van de Parochiezaal door het verschuiven van de oorspronkelijke datum zorgde ervoor dat last minute nog heel wat wijzigingen aan de route diende te gebeuren want vertrek, pauze en aankomst waren daar immers voorzien. Verder blijft het natuurlijk afwachten hoe de situatie met mondmaskers en Covid Safe Ticket de komende weken evolueert… want een Moustache Classic brengt heel wat volk op de been. Het feit dat enkele noodzakelijke medewerkers van dichtbij met corona te maken kregen en sommige deelnemers in de huidige situatie verkiezen om er niet bij te zijn, was een bijkomend element om alles een jaartje uit te stellen. Naar goede gewoonte wil RT Moustache een kwaliteitsvolle VAS classic aanbieden en dat bleek drie weken voor datum niet mogelijk.

Inschrijfgeld teruggestort
Een 40-tal teams schreven reeds in. Een grote meerderheid betaalde al om zich te verzekerden van een laag startnummer. Zij krijgen géén tegoedbon voor 2022 maar het inschrijfgeld integraal terug gestort. De inschrijvingen voor de 11de Moustache Classic op zaterdag 19 november 2022 openen medio augustus. De wedstrijd zal dan eveneens de slotmanche zijn van de Jeff Moustache Challenge. Die spreidt zich door corona nu al over drie jaar maar zal eind 2022 wel een eerste winnaar kennen. De Nacht van Noord-Limburg, de rittensportwedstrijd van RT Moustache, zal in 2022 niet georganiseerd worden. Het organisatieteam concentreert zich liever op de evaluatie van de laatste Sezoensrally en het voorbereiden van de 45ste editie want zaterdag 21 mei zal zeer snel daar zijn…

Nieuwe website
Sinds dit jaar is www.moustacheclassic.be volledig vernieuwd maar Google verwijst nog steeds naar de oude website, die er dus niet meer is en een foutmelding oplevert. Als je www.moustacheclassic.be in de browser intikt, is dat probleem opgelost en kan je de nieuwe site gewoon bezoeken. Zet ze alvast bij je favorieten zodat je snel kan inschrijven in 2022. Afspraak op zaterdag 19 november 2022 !

 

 
 

Powered by iCagenda