De Langste Nacht

dhc-logo_langste_nacht
Categorie
Clubritten
Datum
zaterdag 12 november 2022 00:00 - zondag 13 november 2022 00:00
Locatie
nnb
Inschrijfgeld €
nnb
Max. equipes
40
DHRC kampioenschap
Nee

 

“DE LANGSTE NACHT”

Is dé rally van de Dutch Healey Competitions (DHC) onder auspiciën van de Austin Healey Owners Club Nederland (AHOCN). Wellicht wel de meest uitdagende kaartlees-rally voor Healey’s, ca 650 KM dwars door Nederland in het holst van de nacht.

Inschrijven voor “De Langste Nacht” is uitsluitend mogelijk voor automobielen die door Donald Mitchell Healey zijn ontworpen en zijn merknaam of typeaanduiding dragen. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 40 equipes. Zie ook het algemeen reglement.

“De Langste Nacht” is opgezet door Jetze Visser, geïnspireerd op “Le Jog”, een rally die werd verreden van 1923 tot 1928, van Land’s End (Engeland) to John O’Groats (Schotland). Sinds 1995 wordt deze rally weer in Engeland gereden, maar dan in drie dagen 1500 miles!. Georganiseerd door HERO-events

Organisatie

Leo Dorjee & Marcel de Reuver

 

Tot onze spijt hebben wij het besluit moeten nemen om “De Langste Nacht” wederom uit te gaan stellen. Door de lockdown aan het begin van het jaar zijn een aantal rally’s die toen gepland stonden en waarvoor een groot aantal Healey rijders zich al had ingeschreven verplaatst naar het einde van het jaar, precies rond onze nacht. Sinds een paar weken weten we dat de onderdelendag er ook nog bij is gekomen uitgerekend in hetzelfde weekend. Door dit drukke programma in het najaar verwachten wij daarom
dat het aantal deelnemers niet meer op zal lopen en het huidige
deelnemers veld is helaas te klein om een evenement door te kunnen laten gaan. In overleg met het bestuur van de DHC hebben wij daarom dit moeilijke besluit genomen.

Maar we blijven volhouden, 3 keer moet scheepsrecht zijn en daarom verplaatsen we “De Langste Nacht” naar het tweede weekend van november (12/13 november) 2022. Een en ander hangt nog wel af van de beschikbaarheid van de pauzelocaties. Binnenkort zullen we daarover meer bekend kunnen maken.

Bestaande inschrijvingen gaan automatisch mee en wij gaan er van uit dat deze nieuwe datum in een rustigere periode voor de meeste Healey rijders, navigatoren en vrijwilligers zal liggen.

 
 

Powered by iCagenda