Cool Classic Challenge

coolclassic
Categorie
Goede doelen
Datum
vrijdag 6 mei 2022 00:00
Locatie
Restaurant Loco - Lievelderweg 118
7137 MX Lievelde, Nederland
Inschrijfgeld €
395,00
DHRC kampioenschap
Nee

 

3e Cool Classic Challenge!


Op vrijdag 6 mei 2022 wordt de derde Cool Classic Challenge gereden! Ook dit jaar starten we weer bij Restaurant Loco in Lievelde. Vanaf daar rijden we een mooie route door de Achterhoek, waarna we in Barchem de beste asperges uit de achterhoek zullen gaan proeven. Na de middagetappe kunnen we genieten van het Italiaanse diner bij Trattoria Toscana in Lievelde met geweldige Italiaanse gerechten en wijnen. Het belooft weer een prachtige route te worden!

De “Cool Classic Challenge” is een rally van ondernemers voor ondernemers met klassiekers, cabrio’s en andere leuke auto’s. Het is een jaarlijks terugkerende kaartleesrit voor klassieke automobielen en youngtimers bestaande uit een ochtend- en middagetappe. In totaal leggen de deelnemers een kleine 200 kilometer af. De volledige opbrengst van de rally is voor stichting FEMI.

Net zoals voorgaande jaren zijn er ook dit jaar weer twee verschillende klassen. We hebben wel wat aangepast. De sportklasse is qua moeilijkheidsgraad minder moeilijk dan de afgelopen editie. Deze bestaat wel weer uit ingetekende lijnen en kaartleesopdrachten. De toerklasse is dit jaar aangepast naar bol/pijl met enkele kaartleesopdrachten en is ook minder moeilijk dan vorig jaar. Die is voor elke toerrijder goed te doen, maar we zullen natuurlijk wel zorgen voor wat instinkers......

Lijkt het je leuk om (weer) mee te doen? Klik hier om je in te schrijven. Wij zien je graag op 6 mei 2022!

Mede namens Heinz Arink (Automobielbedrijven H. Arink) en Frank Maarsingh (Hemstea Wijnen),

Met vriendelijke groet,

Mark Geessink (ROS Managementregie)
Stichting Cool Classic Challenge

 
 

Powered by iCagenda