Rode Kruis Rally IJsselland

logoRKR
Categorie
Goede doelen
Datum
woensdag 8 juni 2022 00:00
Locatie
Kasteel Den Alerdinck - Den Alerdinckweg 1
8055 PE Laag Zuthem, Nederland
Telefoon
E-mail
jspil@rodekruis.nl
Inschrijfgeld €
495.00
DHRC kampioenschap
Nee

 

Op woensdag 8 juni 2022 organiseert het Rode Kruis IJsselland de tweede editie van de ‘Rode Kruis Rijtour  IJsselland’. Het wordt een unieke toertocht via een mooie route door het prachtige Overijssel en Twente.

“De start en finish is bij Havezate Den Alerdinck en we gaan toeren door het mooie Sallandse en Twentse landschap tot in de Achterhoek. De lunchlocatie wordt Landgoed hotel Woodbrooke in Barchem ”

Het ervaren bureau ‘Rally’s Bcause’ verzorgt de routes en de technische uitwerking. Veel vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich in om van de rally een succes te maken. Zien we je ook op 8 juni 2022?

Je kunt meerijden en genieten in de Leisureklasse (erg gemakkelijk) Tourklasse (gemakkelijk) en de Sportklasse (iets uitdagender). Er is ook een Businessklasse. Ga naar de website  en kies je klasse.

 Wat je ook kiest, je steunt het doel.

 Help het Rode Kruis Helpen

Iedereen met een goedgekeurde auto kan deelnemen aan deze toertocht, maar het is natuurlijk leuk als je  met een speciale wagen meerijdt.

Geef de Rode Kruis Rijtour IJsselland door aan iedereen van wie je denkt dat die in dit evenement is   geïnteresseerd. Via Aanmelden Nieuwsbrief - Rode Kruis Rijtour IJsselland kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van de Rode Kruis Rijtour IJsselland.

 Locatie:

 De start en finish is in Heino bij Kasteel Den Alerdinck. Er zijn tussenstops met lunch bij Landgoed  hotel Woodbrooke in Barchem..

 Havezate Den Alerdinck, Den Alerdinckweg 1 8055 PE Laag Zuthem (Zwolle)

 

 
 

Powered by iCagenda