Amac's 2 uren van Woudenberg  wordt droogrit
Afdrukken

Amac's 2 uren van Woudenberg wordt droogrit

Write a comment

 

Bij de AMAC (de Amersfoortse Motor- en Automobielclub) hebben ze eind vorig jaar nog de mogelijkheden bekeken om weer in het nieuwe jaar verantwoord naar buiten te gaan, maar hebben uiteindelijk besloten dat het toch verstandig is dit niet te doen. Als alternatief voor de woensdagavondritjes hebben enkele topnavigators vorig jaar al droogritten uitgezet en zal de AMAC dit ook begin 2021 blijven doen. Na de droogrittenreeks van de hand van Ton den Uyl, Carl Verboom, Jürgen Donders en Rutger Kwant, die werden bijgestaan door oud voorzitter Kees van Hattum, heeft Remco Luksemburg het jaar 2020 afgesloten.

Ook voor de eerste droogrit ter vervanging van de Openingsrit heeft Remco een topdroogrit uitgezet. Het werd een herhaling van een grote hoeveelheid controles en een aantal grappen in de kaart. Met ditzelfde enthousiasme heeft Remco alweer een alternatief klaar staan voor de 2 uren van Woudenberg, die op 17 februari helaas ook niet als rit buiten door zal gaan. Het lukt maar een enkeling deze droogritten van Remco foutloos op te lossen, waarbij de termijn voor het indienen van een oplossing aanzienlijk korter is dan bij andere droogritten.

Voor iedereen die zich verheugd had op de 2 uren van Woudenberg zal op de avond van deze rit een droogrit online worden gezet. Kijk op www.AMAC.tv voor een link die ook door niet leden van de AMAC kan worden gebruikt.


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast