Rally voor het mooiste monument van het Gooi
Afdrukken

Rally voor het mooiste monument van het Gooi

Write a comment

Over minder dan vijf weken is het zo ver, dan rijden wij de 3e Gooische Vesting Rally.

Wilt u zeker van zijn een plaats aan de start, schrijf dan nu in op www.gooischevestingrally.nl 

Het belangrijkste doel van de rally is natuurlijk plezier. Plezier van mooi bezit, plezier van de prachtige route en plezier met elkaar. Het wedstrijd-element, hoewel met een knipoog, maakt van de rally eveneens een sportieve uitdaging. En denk erom, er zijn gedreven berijders en bijrijders. 
In de wijde omtrek wordt de Gooische Vesting Rally* gezien als de traditionele opening van het rally seizoen. Lekker weer, strakke organisatie, en een mooi deelnemersveld in prachtige oude schichten, toerend door even schoon landschap. Wie wil er niet aan meedoen?

De rally wordt uitgezet door Joan van de Lustgraaf en op de rallydag bijgestaan door haar professionele rallyteam.

gvr 16a

Wij starten om 12u op golfclub "The International" bij Schiphol. Vanaf daar gaat het door de duinen naar Bergen aan Zee voor de theestop. Daarna door het prachtige Noordhollands polderwerk terug naar de Vesting. Kenners zijn erg enthousiast over de route, en het weer is prachtig voorspeld! Er lijkt weinig te wensen over.

Programma:


11:00 uur Ontvangst
12:00 uur Start Rally
14:30 uur Theestop
17:00 uur Finish in de Vesting
18:00 uur Prijsuitreiking en borrel

Het volledige bedrag van de inschrijving (per equipe € 250) komt ten goede aan het mooiste monument van het Gooi: de Grote Kerk in Naarden-Vesting. Dit bedrag is all-in, met o.a. theestop en borrel, voor twee personen. Uw inschrijfgeld wordt, dankzij onze ANBI status, aangemerkt als vrijwillige schenking aan onze Vereniging en is derhalve aftrekbaar van de belasting!

Met vriendelijke groeten, tot 12 maart!

Diederick, Michiel en Robbert

gvr 16b

 


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast