Inschrijving 22e Classic Gelderlandrit geopend
Afdrukken

Inschrijving 22e Classic Gelderlandrit geopend

Write a comment

 

U kunt nu inschrijven voor de 22e editie van de Classic Gelderlandrit.

De Classic Gelderlandrit zal dit jaar later in het jaar worden gereden dan u uit het verleden gewend bent. Traditioneel vond de Classic Gelderlandrit altijd plaats in Juni, maar dit wordt gewijzigd naar September. Dit jaar is dat 16 september 2017.

---
VERDER BLIJFT HET ZOALS U GEWEND BENT!
Verder blijft de Classic Gelderlandrit zoals u hem kent. Mooie routes over lommerrijke wegen in het fraaie Gelderse landschap. Het wedstrijdgebied ligt dit jaar ten oosten van de IJssel tussen de startlocatie Doesburg en de Duitse grens. Hier liggen de prachtigste wegen waar het prima rijden is.

De route die u rijdt komt tot stand onder het controlerend oog van Martin Roosenboom. Hiermee weet u wat u te wachten staat! Een kwalitatief hoogwaardige wedstrijd met meer dan voldoende uitdaging. Voor elke klasse op zijn eigen niveau uiteraard.

START- EN FINISHLOCATIE ALS VORIG JAAR
Sinds jaar en dag is de locatie voor de start en finish van de Classic Gelderlandrit bij de IJsselhoeve in Doesburg. Ook dit jaar zal de IJsselhoeve ons weer gastvrij ontvangen. Aan het einde van de rally serveren wij een heerlijk dinerbuffet waarbij u alle ervaringen en routecontroles met uw rallyvrienden kunt doornemen.

 

www.gelderlandrit.nl


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast