Logo Autohoezen.com

We leveren in heel Europa

Als kwaliteit telt, klasse een vereiste is en passie een must, dan denk je aan autohoezen.com. Wij importeren autohoezen van Italiaans design in diverse luxe uitvoeringen. Ons bedrijf is ontstaan uit enthousiasme voor bijzondere auto’s, zowel modern als klassiek. Onze producten zijn toonaangevend in de Benelux en worden tevens geexporteerd naar Engeland, Duitsland, Spanje. Voor bedrijfspresentaties, open dag of beurs, maar ook voor liefhebbers die hun heilige koe tegen de zon, regen en andere invloeden willen beschermen. Onze hoezen zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal ; zacht en stofdicht ; goed ademend ; Waterdicht en UV-bestendig.

Dankzij onze ervaring weten wij namelijk dat niet elke autohoes onder alle omstandigheden gebruikt kan worden. Verkeerde toepassingen van materialen kan leiden tot schade aan de auto. In bepaalde omstandigheden zal geen enkele autohoes voldoen.

Omdat de omstandigheden zo bepalend zijn voor de juiste keuze van autohoes en van geval tot geval verschillen, is een persoonlijk advies eigenlijk onontbeerlijk. Wie zijn auto een warm hart toedraagt doet er dan ook goed aan om zich te laten adviseren en niet een willekeurig een autohoes aan te schaffen.

Dat warme hart voor Uw auto vindt U ook bij autohoezen.com, waar U altijd een eerlijk advies zult krijgen.

Autohoezen.com
info@autohoezen.be